Färg

Att måla om och förnya med färg är ett enkelt sätt att underhålla och ge en ny fräsch känsla som gör gott både för hus och hem men även för det egna välbefinnandet.

Hos oss hittar du färg för väggar och tak, både inomhus och utomhus, båtfärg, möbler och snickerier, våtrum och golv. Kort sagt vi har färgerna du behöver för olika underlag. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt bland olika nyanser, kvalitéer och färgsättning.

Många produkter är resultatet av mångårig forskning och utveckling där miljötänkade är en mycket viktig del. Vi har vattenburna alternativ för i stort sett alla målningsbehov. Många av våra produkter är dessutom märkta med Svanen och rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet.

LADY Pure Color Väggfärg

LADY Pure Color Väggfärg

Den vackraste väggfärg någonsin är nu ännu vackrare. Nya LADY Pure Color ger väggarna ett supermatt, mjukt och exklusivt utseende. Unik kulöråtergivning ger ett sobert och sinnligt uttryck.

Läs mer

LADY Minerals Kalkfärg

LADY Minerals Kalkfärg

LADY Minerals kalkfärg tar naturen på allvar och resultatet blir matt, mjukt och varmt.

Läs mer

LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish är en ny och modern snickerifärg helt utan lacknafta, som ger en suverän finish och extrem slitstyrka.

Läs mer

LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive förvandlar ojämna underlag, som till exempel glasfiberväv, till vackra betonglika väggar.